restaurant-hereford-house-hjoerring-3.jpg

Forretter

1. Rejecocktail a la Hereford    
Håndpillede rejer
Shrimp cocktail a la Hereford
Kr. 125,00

2. Snegle med hvidløg
Serveres med ”sneglebrød” 2A - 6 stk. / 2B - 12 stk.
6 snails with garlic / 12 snails
Kr. 75,00 / 125,00

3. Carpaccio
Tynde skiver af oksemørbrad, Trøffelolie, trøffelmayo, saltede mandler, parmesan
Thin slices of tenderloin, truffle oil, truffle mayo, salty almonds, parmesan cheese
Kr. 125,00

4. Gravad Laks & Kold Røget Laks
Husets egen gravad og røget laks, serveres med dilddressing
Pickled & smoked salmon, served with dill dressing
Kr. 125,00

5. Scampi fritti
Dybtstegte kinarejer a la Orly serveres med pikant peberdressing
Deepfried Scampi a la Orly served w / pepperdressing
Kr. 110,00

6. Kurv med Hvidløgsbrød og Gryere- 4 stk.
Garlic bread – 4 pieces
Kr. 65,00